Preskocit navigáciu

Deň venovaný športu a oddychu


Deň venovaný športu a oddychu
              Pri príležitosti sviatku svätej Barbory (4. decembra), patrónky delostrelcov sa dňa
1. decembra 2017 v priestoroch Samohybného delostreleckého oddielu generálmajora Alexandra Kordu v Michalovciach konal športový deň.
Veliteľ oddielu podplukovník Roman Bobaľ slávnostne otvoril športový deň, v rámci ktorého príslušníci oddielu mali možnosť zasúťažiť si v športových disciplínach (futbal, hokejbal, softenis, stolný tenis, turistický pochod). Po otvorení nasledoval príhovor staršieho kaplána nadporučíka Simona Czapa, ktorý predniesol duchovné slovo.
Za finančnej podpory vojenskej podpornej nadácie sa pre oddiel zakúpili športové potreby a športové pomôcky, ktoré záujemcovia o šport môžu využívať počas celého roka a občerstvenie k spoločnému posedeniu.
V popoludňajších hodinách sa sviatok svätej Barbory patrónky delostrelcov ukončil vo Výcvikovom zariadení Zemplínska Šírava, kde veliteľ oddielu podplukovník Roman Bobaľ vyhodnotil stav vycvičenosti vybraných odborností G20, poďakoval sa všetkým prítomným za ich rekordnú účasť, ktorá sa oproti predchádzajúcim rokom zdvojnásobila a dodal: „Je vidieť, že na oddiely sa niečo zmenilo a pohlo tým správnym smerom.“ Spoločným posedením po fyzickom vyčerpaní si všetci prítomní obnovili nielen fyzické ale aj duševné sily.

Deň venovaný športu a oddychuDeň venovaný športu a oddychuDeň venovaný športu a oddychuDeň venovaný športu a oddychuDeň venovaný športu a oddychuDeň venovaný športu a oddychuDeň venovaný športu a oddychuDeň venovaný športu a oddychuDeň venovaný športu a oddychuDeň venovaný športu a oddychuDeň venovaný športu a oddychuDeň venovaný športu a oddychuDeň venovaný športu a oddychu

Autor: shdo , Foto: shdo - Dátum: 01.12.2017
Čítanosť: 3361
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share