Preskocit navigáciu

Deň odvahy


Deň odvahy

Dňa 29. mája 2012 príslušníci Útvaru Vojenskej polície Bratislava spoločne s príslušníkmi skupiny personálneho doplňovania Bratislava zorganizovali pri Vojenskom historickom bunkri BS 8 v Petržalke aktivitu pre študentov stredných škôl pod názvom „Deň odvahy“. Bunker BS 8 sa nachádza v blízkosti obnoveného vojenského cintorína z prvej svetovej vojny a je súčasťou bývalej obrannej línie, ktorú postavili pred druhou svetovou vojnou.

Príslušníci ÚVP Bratislava študentov slovom a praktickou ukážkou oboznámili s činnosťou Vojenskej polície, používanou výzbrojou a technikou, ako aj prácou kynológov s nasadením služobného psa Nera, ktorý v bunkri ukázal svoju spoľahlivosť a pomoc pri činnosti, na ktorú je vycvičený.

Študenti odchádzali domov plný dojmov a informácií o činnosti a rôznych spôsobilostiach príslušníkov Vojenskej polície. Útvar Vojenskej polície Bratislava plánuje aj v budúcnosti pokračovať v podobných aktivitách, kde dochádza k pozitívnej prezentácií Vojenskej polície smerom k verejnosti.


Deň odvahyDeň odvahyDeň odvahyDeň odvahyDeň odvahyDeň odvahyDeň odvahyDeň odvahyDeň odvahy

Autor: VP , Foto: VP - Dátum: 04.06.2012
Čítanosť: 17947
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share