Preskocit navigáciu

Rozlúčka s príslušníkmi velitežstva pozemných síl


Rozlúčka s príslušníkmi velitežstva pozemných síl

Koniec mesiaca november, konkrétne 30. november bol dátumom zmien na velitežstve pozemných síl. Pri príležitosti odchodu z radov príslušníkov velitežstva sa konal nástup, počas ktorého sa velitež pozemných síl generálmajor Martin Stoklasa ako aj ostatní príslušníci velitežstva rozlúčili so svojimi kolegami a kolegyňou.

Ku dňu 30. novembra ukončili svoje pôsobenie na funkciách náčelníkov odborov skúsení plukovníci Peter Gavač (Odbor logistiky) a Roman Majerčiak (Odbor rozvoja spôsobilostí). Ďalej sme sa rozlúčili s nadporučíkom Michalom Hrubinom a nadrotmajstrami Michalom Žiškom, Petrom Svoreňom, Igorom Poláčkom. Spomedzi zamestnancov po 30-tich rokoch opúša velitežstvo pozemných síl zamestnankyňa Zuzana Deverová.

Ďalší dvaja príslušníci logistiky – podplukovník Pavol Jankech a major Michal Halás odchádzajú k 1. decembru plni úlohy na Generálny štáb OS SR a nadporučík Marek Pecúch na Spoločné operačné velitežstvo.

Velitež pozemných síl po odovzdaní ocenení a vyznamenaní poprial všetkým odchádzajúcim pevné zdravie a veža úspechov v ďalšej etape života.

Od 1.decembra naopak posilnia naše rady plukovník Imrich Nagy, ktorý bude pôsobi na funkcii náčelníka Odboru logistiky a plukovník Radovan Matis, ktorý bude novým náčelníkom Odboru rozvoja spôsobilostí.


Rozlúčka s príslušníkmi velitežstva pozemných sílRozlúčka s príslušníkmi velitežstva pozemných sílRozlúčka s príslušníkmi velitežstva pozemných sílRozlúčka s príslušníkmi velitežstva pozemných sílRozlúčka s príslušníkmi velitežstva pozemných sílRozlúčka s príslušníkmi velitežstva pozemných sílRozlúčka s príslušníkmi velitežstva pozemných sílRozlúčka s príslušníkmi velitežstva pozemných síl

Autor: Sek vel.PS , Foto: Sek vel.PS - Dátum: 30.11.2023
Čítanos: 2087
Verzia pre tlač

Skoči na menu


Share